top of page
YEAUTY Deep Hydration Tuchmaske.

Maske per hidratim te thelle dhe intensiv, hidraton intensivisht dhe i jep shkelqim fytyres. Fale fibrave te pambukut qe permban materiali i maskes, lekura perthith ne menyre optimale serumin dhe ruan hidratimin per nje kohe te gjate. Maska eshte e pershtatshme per cdo tip lekure. 

YEAUTY Deep Hydration Tuchmaske.

Lek165,00Price
bottom of page